נשירת שיער.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/11/2011 | 21:08 | מאת: yael

קניתי regaine פורטה שאלתי הדחופה האם לאישה מותר להשתמש במוצר זה? אני בת 37 , ממש מסקרן לדעת שלא יצמח שיער במקומות מיותרים בגוף? ומה הסיכון? אם יש.

08/11/2011 | 22:59 | מאת: שני כרמי

יעל שלום. התמיסה ריגיין פורטה מיועדת לשימוש בגברים בלבד. קיימים תכשירים אחרים המכילים Minoxidil 2% ומיועדים לשימוש בנשים. גם אם תשתמשי בתכשירים של 2% עלייך לוודא מריחה רק באזורים שבהם את רוצה שיצמח השיער. תופעת לוואי די נפוצה בנשים- שיעור יתר. אנא, רכשי לך את התכשיר המתאים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות