אבקת חלבון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/05/2013 | 10:18 | מאת: יוסי

אילו סוגי אבקת חלבון יש לכם? מהי המלצתך לגבי לקיחת האבקה ובאילו מינונים

יוסי שלום, אנו מחזיקים אבקות חלבון על בסיס מי גבינה. לאנשים הרגישים לחלב ניתן להזמין אבקות על בסיס סויה. המינון נקבע על-פי סוג האימונים שאתה עושה ועל פי אופי התזונה שלך, והוא נע בין 1.2-2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף ליום. לגבי המינון המדויק מומלץ להתייעץ עם רופא, דיאטנית או מאמן כושר. אם אתה סובל ממחלות רקע, התייעץ עם רופא לפני השימוש בתוספי חלבון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות