מינון מוקסיפן פורטה 250

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/05/2013 | 07:05 | מאת: דלית

ביתי בת 3.5, שוקלת 15 קילו, קיבלה טיפול באנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה 250 בעקבות כאבי אוזניים. המינון שהומלץ ע"י הרופאה הינו 24cc סה"כ ביום,בחלוקה של 3 או 2 ביום. אשמח לדעתך לגבי המינון וגם לגבי החלוקה- נח לי יותר לתת פעמיים ביום אך האם זו לא כמות גדולה מידי? האם זה לא מפחית מיעילות הטיפול לעומת חלוקה ל- 3 פעמים ביום?

דלית שלום, בטיפול בדלקת אוזניים חריפה נהוג לטפל במינונים גבוהים של מוקסיפן. המינון שנרשם לך ע"י הרופאה הוא בטווח המינונים המקובלים לטיפול זה. אם נוח לך יותר לחלק את המנה היומית לפעמיים ביום, זה לא יפגע ביעילות הטיפול. התרופה היא ממשפחת הפניצילינים ואינה מיועדת לשימוש באנשים אלרגים לפניצילין. ליאת

26/05/2013 | 20:48 | מאת: דלית

מנהל פורום תרופות ורוקחות