חרדות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/05/2013 | 03:22 | מאת: עמנואל

שלום אני סובלת בזמן האחרון מחרדות שגורמות לי לעצב מתמיד הייתי רוצה לדעת אם יש תרופה טבעית כלשהי שתוכל להרגיע במקצת וגם משהו שיסייע לי לריכוז חוץ מכמוסות השמן דגים כי הו גורמות לי לצרבות.

עמנואל שלום, חשוב שתראי רופא, ישנם מצבים שבהם יש חשיבות לטיפול תרופתי, ורופא יוכל לזהות אם את במצב כזה. בנוסף, לא הצלחתי להבין אם מעוניינת בטיפול בחרדות, בדכדוך או בבעיות ריכוז או אולי בכל 3 הבעיות. על פי הרפואה הטבעית שורש רודיולה מקל על תסמינים של דיכאון קל ויכול לעזור במצבים של קשיי ריכוז. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות