האם זה בטוח לשלב בין Milnacipran וקנאביס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/09/2011 | 10:28 | מאת: הפיל נחום

שלום. שבוע הבא אני נוסע לאמסטרדם ואני רוצה לנסות לחוות ישיבה בקופישופ. אני משתמש בתרופה שנקאת IXEL חומר פעיל Milnacipran. האם זה בטוח לשלב בין התרופה לבין קאנביס ? תודה.

17/09/2011 | 10:38 | מאת: הפיל נחום

אני לא בעד שימוש בסמים, ואני מתנצל מראש אם תוכן ההודעה פוגע במישהו. אני רוצה לנסות את זה כחלק מהחוויה באמסטרדם ולא לקחת סיכון מיותר.

17/09/2011 | 21:07 | מאת: שני כרמי

לפיל שלום. על אף שפותחו מספר תרופות מחומרים פעילים שמופקים מקנאביס הרי שהצמח עצמו לא מוגדר כתרופה ולא קיימת לגביו ספרות מקצועית מספקת בהתייחס לכל תרופה. וודאי שלא נוכל להמליץ על שימוש בקנאביס למטרות שאינן רפואיות. שתהיה נסיעה טובה. ממליצה על פנקייקים באמסטרדם...

מנהל פורום תרופות ורוקחות