בעיות עצירות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/11/2011 | 11:28 | מאת: jacob

סובל לאחרונה מעצירות עד כדאי חשש לטחורים ,קבלתי מהרופא המטפל תרופה בשם "agiocur "שלצערי לא עוזרת רבות ,על איזה תרופות ואו אמצעים אתם יכולים להמליץ ?? תודה ארז יעקב

08/11/2011 | 12:18 | מאת: שני כרמי

יעקב שלום. ראשית, לא רשמת כמה אתה נוטל מהאגיוקור, אך אפשר להגיע למינון של 3 כפיות ביום. הקפד ליטול את התרופה עם הרבה מים. אתה יכול לנסות סוגים אחרים של סיבים- Benefiber - עד 5 כפות ביום. Normalax - עד 17 ג"ר פעם ביום. הוראות כלליות- להרבות בשתיה. לצרוך מזון עשיר בסיבים. לקיים פעילות גופנית על בסיס יומיומי. כל אלו מסייעים לפעילות מעיים תקינה. הקפד תמיד להרחיק נטילת הסיבים לפחות שעתיים מנטילת תרופות אחרות. אם לא תושג הטבה אחרי כשבוע רצוף של שימוש בסיבים, אנא פנה שוב לרופא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות