HARMONET REPLACEMNET

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/11/2011 | 06:27 | מאת: LIRON

HELLO WOULD APPRECAITE YOUR HELP IN THIS MATTER I AM NOW IN THAILLAND AND FORGOT TO TAKE MY HARMONET PILLS WITH ME. I AM HERE FOR 2 WEEKS AND APPARENTLY THE PHARMACIES HERE DO NOT HAVE THIS PILL . THEY HAVE ONLY MINULET AND YASMIN AND ALL OTHER KINDS THAT I DO NOT RECOGNISE. COULD YOU ADVISE WHAT TO DO IN THIS CASE. SHOULD I STOP TAKING THE PILL FOR 2 WEEKS NOW AND WHEN I GET BACK TO ISRAEL I WILL RESTART AGAIN OR CAN I CHANGE IT FOR A DIFFERENT BRAND SUCH AS MINULET ETC? kindly your prompt response. thank you very much

08/11/2011 | 11:36 | מאת: שני כרמי

לירון שלום. את יכולה כמובן להחליט על הפסקת נטילת הגלולות. רק רופא יכול להמליץ לך לעבור לסוג אחר של גלולות המכיל הורמונים שונים או במינונים שונים. סוג נוסף של גלולות שהוא מקביל להרמונט זה ה- Meliane. אם את לא מוצאת גם אותו, חפשי סוג שזהה בהרכבו להרמונט ומכיל- Gestone 0.075 mg Ethinylestradiol 0.020 mg בהצלחה ותבלי...

מנהל פורום תרופות ורוקחות