אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/11/2011 | 20:04 | מאת: יעקב

האם עדיין קיים האלטרוקסין המקורי בשמות כאלה ואחרים?, אם לא, האם ישנה תרופה חלופית התואמת למוצר הישן?

07/11/2011 | 20:54 | מאת: שני כרמי

יעקב שלום. אני מניחה שכשאתה כותב "מקורי" אתה מתכוון לאלטרוקסין בפורמולציה הקודמת. להבנתי, אין להשיג את הטבליות בפורמולציה הקודמת בישראל. החברה היצרנית החליטה ליצור אחידות בכל העולם ומשווקת כעת רק את הטבליות החדשות. עד כמה שאני יודעת, לא משווקת בישראל אף תרופה חלופית, הזהה בהרכבה לטבליות אלטרוקסין בפורמולציה הישנה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות