שאלות אל משכך כאבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/05/2013 | 18:02 | מאת: דוד כהן

יש לי כמה שאלות לגבי זה...1. על איזה משכך כאבים את ממליצה? ולמה 2. האם את מודעת לתופאות הלאווי של אותו משכך. 3. האם לפי דעתך יש הבדלים משמעותיים בין המשככים? 4. כמה סוגים של משככי כאבים את מכירה? 5.האם המחיר משמש לפי דעתך כפרמטר של משככי כאבים? 6. האם המטופלים שלך מבקשים את המצךותיך או שהם קונים לפי דעתם. 7. האם לפי דעתך הפרסומות של חברות משככי הכאבים נכונות ואפשר לסמוך עליהם? 9. האם את משתמשת במשככי כאביפ ומהי התדירות שאת משתמשת? סליחה שזה ארוך..... זה די חשוב.....

דוד שלום, אבקש לשלוח שאלות ספציפיות יותר. יש יותר מתשובה אחת לשאלותיך הרבות, ויש גם מצבים רפואיים שצריך לקחת בחשבון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות