גלולת קליר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/05/2013 | 12:24 | מאת: אושרת

התחלתי לקחת גלולת קליר לפני שלושה ימים השאלה אחרי כמה זמן אפשר לקיים יחסי מין ? ושאלה נוספת האם אני צריכה כל הזמן לקחת את הגלולות ברצף בלי הפסקה ?

אושרת שלום, התשובה לשאלתך תלויה במספר דברים. אם אלה הגלולות הראשונות שאת לוקחת ולקחת מהיום הראשון למחזור, ולא פספסת אף גלולה, את מוגנת מפני הריון מהגלולה הראשונה. ישנם תרחישים נוספים, לדוג': מעבר מגלולות אחרות לקלייר, או מעבר ממדבקות או מזריקות. ההתייחסות לכל אחד מתרחישים אלה מפורטת בעלון לצרכן. אם אחרי שתקראי את העלון עדיין יהיו לך שאלות, אשמח לענות. את הגלולות את לוקחת ברצף, ללא הפסקות. יש שתי גלולות לבנות, בסוף החפיסה, שבהן אין חומר פעיל. ניתן לדלג עליהן ולהתחיל חפיסה חדשה אחרי יומיים הפסקה, אך זה עלול לבלבל אותך ולכן לא מומלץ. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות