גזים אצל תינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/05/2013 | 11:44 | מאת: כריסטינה

שלום הבת שלי בת חודשים וחצי עוד מעט 3חודשים וקשה לה לעשות קקי אני תמיד עוזרת לה והיא ממש סובלת מיזה,זה יכול ליהיות קשור באוכל?היא אוכלת מטרנה או שזה עובר לבד בגיל שלושה חודשיים ,מה אני צריכה לעשות בעניין הזה?

כריסטינה שלום, תופעת "גזים" חולפת תוך מספר חודשים. את תיארת את הבעיה כקושי ביציאות. האם התכוונת לעצירות? אם הכוונה לעצירות או מאמץ ביציאות, מכיוון שמדובר בתינוקת צעירה מאוד ובבעיה ממושכת, כדאי להתייעץ עם רופא. ליאת

19/05/2013 | 15:27 | מאת: כריסטינהה

יש ימים שזה ויש ימים שזה קל אבל רוב הפעמים צריך להרים תרגליים שיצא לה הכל זה נורמלי?

מנהל פורום תרופות ורוקחות