יש לי נשירה בשיער, במה ניתן להשתמש כדי לחזק את השע

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/05/2013 | 11:26 | מאת: שי

תודה

שי שלום, לא ציינת אם מדובר בנשירה או בהתקרחות. ומהו גילך ישנם תכשירים טבעיים כמו הייר בוסט לגבר או רוטס לגבר, שיכולים לעזור במצבי נשירה. תכשיר תרופתי המכיל מינוקסידיל בריכוז 5% (לשימוש חיצוני. יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש)יכול גם כן לעזור. במצבי התקרחות ניתן להתייעץ עם רופא/ה לגבי טיפול תרופתי הדורש מרשם רופא. ליאת

17/05/2013 | 19:02 | מאת: שי

מדובר בהתקרחות -מפרצים גדולים בן 20 התרופות שציינת. יש להם תופעות לוואי ? וזה טיפול להצמחה ? תודה ;)

מנהל פורום תרופות ורוקחות