נישירת שיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/05/2013 | 01:20 | מאת: קסם

שלום, יש לי נשירה קשה נסיתי אמפולות שמפו וכדורים לשיער דבר לא עזר מה ניתן לעשות??? אני צעירה בת 27

קסם שלום, קודם כל, חשוב שתדעי שטיפולים אלה לוקחים זמן. בין חודש לחודשיים עד שרואים תוצאות. לפעמים יש סיבה גופנית לנשירה: מחלות, תרופות, תזונה לקויה. במצבים אלה טיפול בגורם יעזור להפחית את הנשירה. גם מצבי לחץ ולידה יכולים לגרום לנשירה מוגברת. כדי לבדוק אם יש סיבה גופנית לנשירה תצטרכי לראות רופא. אם ניסית מספר סוגי טיפולים למשך פרק זמן מספיק והם לא עזרו, תוכלי לנסות תכשיר תרופתי לשימוש חיצוני, שמכיל חומר בשם מינוקסידיל בריכוז של 2% (יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש בתכשיר זה). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות