דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/05/2013 | 00:22 | מאת: נטלי

שלום,יש לי תופעה שחוזרת על עצמה אחרי קיום יחסי מין וזו דלקת בשתן.. איך אפשר למנוע את התופעה בכל פעם ? תודה.

נטלי שלום, את יכולה להשתמש בתכשירים טבעיים למניעת דלקות בדרכי השתן כמו חמוציות (אסורות לשימוש למי שנוטל תרופה בשם קומדין). רצוי לרוקן את השלפוחית מייד בתום יחסי המין ולשתות כוס מלאה של מים כדי "לשטוף" את החיידקים משלפוחית השתן. אם הדלקות בשתן מתרחשות בתדירות גבוהה או אם הן נוטות להסתבך, התייעצי עם רופא. בכל מצב של חום, צמרמורות, בחילות והקאות, וכאב במותניים, שמתלווים לדלקת בשתן, יש לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות