תינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/05/2013 | 21:16 | מאת: sha

שלום, הבן שלי בן 8 חודשים מוציר שיניים קדמיות ע ליונות. שום דבר לא עוזר להרגעה...האם יש בניו פארם ג'נג'יג'ל לתינוק והאם הוא מומלץ? האם יש משהו אחר שיכול להקל?

שלום, אנו מוכרים את המוצר ג'נג'יג'ל בייבי וממליצים על השימוש בו. יש כמובן גם תכשירים נוספים למריחה על החניכיים. בעת כאב חזק ניתן להיעזר במשככי כאבים (אקמולי או נורופן), אך לא לזמן ממושך. ניתן להיעזר בטיפות הומיאופתיות שמיועדות להקלה על תסמיני בקיעת שיניים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות