שיעור יתר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/05/2013 | 11:39 | מאת: מורן

אני לא יודעת אם אני במקום הנכון אבל מקס אם לא אז לא נורא. היי ליאת, שמי מורן. בת 20 ואני חושבת שאני סובלת משיעור יתר. לא מזדמן לי ללכת לרופאת נשים והרופאה שלי המליצה לי שצריך לטפל בזה. הסבירו לי שבכל אחד יש הורמון זכרי ונשי וכנראה ההורמון הזכרי שלי מוגבר מיתר הנשים ואני ממש רוצה לסדר את זה. השיער הוא בפנים, בבטן, קצת בכתפיים, בחזה מעט, ובשאר האזורים הרגילים. צבע שערי שחור ולכן השערות כהות. תוכלי להמליץ לי על משהו בבקשה?? בנוסף, אולי זה קשור לזה, אני גם שמנה. תודה על ההקשבה. מורן.

מורן שלום, את צריכה לבדוק אם מדובר בבעיה הורמונלית, ואם כן, לקבל טיפול בהתאם. או אם מדובר ברקע גנטי, ואז לפנות לפתרונות קוסמטיים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות