חסרת עונים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/05/2013 | 13:36 | מאת: טלי

הייתי אתמול אצל הרופאה אף אוזן גרון בגלל שנורא מציק לי בגרון ואני מרגישה טעם מר בפה וכאילו יש לי משהו בגרון והיא נתנה לי אומפרדקס התייעצתי עם הרופאת משפחה לגבי המינון והיא אמרה לי לקחת אחד ביום בערב אבל הרופאת אף אוזן גרון אמרה לי לקחת פעמיים לקחתי אתמול בערב פעם ראשונה ואני לא מרגישה שינוי בכלל מה לעשות אני מיואשת עד מאוד

טלי שלום, ראשית, כדור אחד לא פותר את הבעיה. צריך סבלנות. את צריכה לקחת את הכדורים כפי שרשמה לך רופאת אף אוזן וגרון. אם אחרי מספר ימים אין שיפור, תוכלי לפנות אליה שוב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות