לגבי תרפות לדיאטה ומחירים שלהם?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/05/2013 | 13:47 | מאת: אנא בחבק

שלום רב ברצוני לדעת איזה תרופה תעזור לי לרדת. במשקל ואת המחיר שלה???

שלום, תרופות להורדת משקל דורשות מרשם רופא. ישנם תכשירים טבעיים ותוספי תזונה שניתן לרכוש למטרה זו. מכיוון שהתכשירים מגוונים ופועלים במנגנונים שונים, חשוב להתאים א המוצר ספציפית לאדם. כדאי לגשת לבית מרקחת ולהתייעץ עם רוקח או יועץ טבע באופן פרטני. כיום, התכשירים הנמכרים ביותר מבוססים על סיבי קונג'אק, המתנפחים בדרכי העיכול וגורמים לתחושת שובע. המחיר תלוי בחברה ובמבצעים מקומיים, ולכן לא רלוונטי לציין אותו. חשוב ליידע את הרוקח אם יש לך מחלות רקע, לפני בחירת תכשיר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות