סחרחורות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/05/2013 | 11:58 | מאת: ענבל

שלום, זה כבר היום הרביעי שיש לי סחרחורות ומידי פעם בחילות (ולא, אני לא בהריון). הרופאה חושבת שזה הצטברות נוזליים איפשהו בחלק הפנימי של האוזניים בעקבות סינוסיטיס שהיה לי. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) יש איזושהי תרופה שיכולה לייבש את הנוזלים הללו? 2) יש תרופה שיכולה בינתיים להקל על הסחרחורות?

ענבל שלום, האם הרופאה לא רשמה לך טיפול לבעיה? אני יכולה להמליץ רק על טיפולים שלא דורשים מרשם. לטיפול בגודש באוזניים ניתן להשתמש ב- -תרסיסי אף לטיפול בגודש (יכולים לעזור לניקוז הנוזלים מהאוזן) -כדורי סינופד או כדורים אנטיהיסטמיניים . -כדורי travamin, המיועדים לבחילות נסיעה, יכולים לעזור לתחושת הסחרחורת והבחילה, וכן לייבש נוזלים. -מוצרים הומאופתיים לסחרחורות כמו וורטיגו-היל. לפני שימוש בתרופות צריך לעיין בעלון לצרכן ולוודא שמותר לך לקחת תרופות אלה. ליאת

08/05/2013 | 15:41 | מאת: ענבל

ליאת שלום, תודה רבה על תשובתך המפורטת, היא עזרה לי מאוד. הרופאה רשמה לי אנטיהיסטמין (טלפסט) אבל חשבתי שזה רק כדי שהנזלת לא תחזור, לא ידעתי שזה גם יכול לעזור לנוזלים באוזניים. שוב, תודה רבה! ענבל

מנהל פורום תרופות ורוקחות