קטאפלם(דחוף)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/05/2013 | 22:47 | מאת: מאי

לאחר שבר ברגל קיבלתי קטאפלם. אני לוקחת את הכדורים כבר שבוע והרגל נפוחה יותר מאשר לפני לקיחת הכדורים. האם זו תופעת לוואי טבעית של הכדורים או שעליי לחשוש שהמצב מחמיר ולהתייעץ עם רופא או להפסיק לקחת את הכדורים במיידי? אודה על מענה מהיר כי אין תורים לאורתופד בקרוב... תודה רבה רבה!

מאי שלום, הנפיחות ברגל יכולה לנבוע מהתרופה (יכולה לגרום לבצקות) או מהשבר. בכל מקרה, לא משנה מהי הסיבה לנפיחות, כדאי להתייעץ עם רופא, אפילו רופא משפחה אם אין לך תור לאורטופד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות