מוקסיפן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/05/2013 | 19:54 | מאת: שקד

לבני בן השנה יש דלקת אוזנים והוא מקבל מוקסיפן פורטה שלוש פעמים ביום.מנה ראשונה בשבע בבוקר.מנה שניה בארבע אחרי הגן.ומנה שלישית אני מנסה לדחות כמה שיותר מאוחר רבל זה קשה כי הוא הולך לישון בשבע וחצי.האם אפשרי לתת שתי מנות בסמיכות זו לזו?מה המינימום שיכול להיות בזמנים בין מנה למנה?

שקד שלום, מינימום זמן בין מנות מוקסיפן הוא 6 שעות. הבעיה היא שבמשך הלילה יש כ-12 שעות ללא מנה של התרופה, ורמתה בדם יורדת. התייעצי עם הרופא לגבי מתן פעמיים ביום במקום 3 פעמים ביום. אם זה לא אפשרי, חלקי את סך שעות הערות שלו ל-3, וכך תקבעי את ההפרש בין המנות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות