כאבים בחזה וחולשה כללית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/05/2013 | 19:02 | מאת: אמא של מאיה

ביום שישי הרגשתי חלשה והיו לי כאבים חזקים בשד שמאל ( אני מניקה), כאבו לי הרגליים מהברכיים ומטה ובהדרגה כל הפרקים שבגוף. היה לי מעט חום ופשוט הייתי זרוקה במיטה . ביום שבת קמתי כאילו כלום לא היה, רק מעט כאבים בשד ובמפרקים, אבל ממש נסבלים. האם ייתכן שהיתה לי דלקת בשד ועברה?

שלום, אני לא רופאה, אך ייתכן שהחום עלה בעקבות גודש בחזה, שלא התפתח לזיהום. מכיוון שהכאבים עדיין נמשכים, כדאי שתתייעצי עם רופא, שיוכל לבדוק אותך ולזהות במה מדובר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות