מינון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/05/2013 | 14:34 | מאת: אמא

רופא ילדים רשם לביתי בת השנה ו4 חוד אשר שוקלת כ11 קילו  סירופ פרופיטן במינון 3.5 cc פעמיים ביום, בעלון השימוש רשום שהמינון הוא 2.5 cc פעמיים ביום. מה לעשות? תודה.

שלום, על-פי מאגרי מידע של תרופות, יש טווח מינונים אפשרי לטיפול בפרופיטן בילדים ולא רק מינון יחיד. את צריכה ליצור קשר עם הרופא ולוודא שהוא אכן התכוון לתת את המינון שנרשם לך. עד שתצרי עמו קשר תוכלי לתת את המינון שמצוין בעלון. ליאת

23/10/2014 | 20:29 | מאת: אלה

שלום, בטעות עקב חוסר תשומת לב. נתתי לבתי בת תשעה חודשים 20 מ"ל פעמיים ביום של פרופיטן סירופ במקום 2.5 מ"ל פעמיים ביום. מה עלי לעשות? מה ההשלכות?

מנהל פורום תרופות ורוקחות