ריפלוקס אצל תינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/05/2013 | 09:47 | מאת: עדי

אצל בני בן החודשיים אובחן ריפלוקס קדה, והוחלט על מתן סירופ זנטק 1.3 מל פעמיים ביום. יש לי מספר שאלות:עדיך לתת לפני או עם האוכל(התינוק יונק) ראיתי שבתרופה יש אחוזי אלכוהול גבוהים יחסית, זה מקובל אצל תינוקות? ושאלה אחרונה, מרגישים שהתרופה משפיעה ל6 או 7 שעות. האם יש תרופה אחרת שמשפיעה לאורך זמן ארוך יותר? מה עם תרופה בשם לוסק?

עדי שלום, בדרך כלל נותנים זנטק לפני ארוחה. לוסק אכן משפיעה ליותר זמן, ונלקחת רק פעם ביום, אך זה דורש מרשם מרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות