חירחורים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/05/2013 | 17:17 | מאת: חי

בתי מחרחרת בזמן שנה ומתעוררת תוך כדי שינה בגלל קשיה נשימה מה עלי לעשות בכדי שהיא תישן טוב?

חי שלום, קודם כל, לקחת לרופא, כדי לשלול בעיה המחייבת טיפול. לא ציינת את גילה של בתך או אם היא סובלת ממחלה כלשהי כרגע או באופן כרוני. ניתן לעזור לנשימה ע"י מכשיר אדים, טפטוף שמנים אתריים בסביבתה, שימוש בטיפות או ספריי לאף (עד גיל שנתיים על בסיס מי מלח או הומאופתיה, ואחרי גיל שנתיים ניתן להשתמש בתכשירים תרופתיים לילדים). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות