ריח רע

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/05/2013 | 16:00 | מאת: מעיין

הי רציתי לדעת מה אפשר לעשות כשיש ריח לא נעים מלמטה (כוס) הייתי אצל רופאת נשים והסבירה לי שאין לי שום דבר ושאני מדמיינת זה היה לה מוזר לי הי בדקה אותי טוב מאוד ואין לי כלום אבל הריח מאוווד מפריע לי גם כשאני יושבת עם רגליים פתוחות וגם כשאני נוגעת אותו ריח . מה לעשות לציין שאני הגיינית מאוד כן בבקשה עיזרי לי

מעיין שלום, נסי להשתמש בתחתוניות "נושמות" או שמבוססות על כותנה. לבשי רק תחתונים מכותנה מלאה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות