תרופת אלטרולט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/05/2013 | 05:28 | מאת: מאיה

שלום בת 34 בעיקבות סוג של מיגרנות קיבלתי את התרופה אלטרולט רציתי לדעת מה הן התופעות של התרופה והאם היא גורמת לתלות והתמכרות לאחר זמן אני קצת חוששת לקחת את התרןפה כי הבנתי שהיא מרדימה ואני אמא לילדים...ואני פוחדת לא לשמוע אותם בלילה.....תודה

מאיה שלום, אלטרולט לא גורמת להתמכרות או לתלות. היא יכולה לגרום לנימנום כתופעת לוואי, אך לא אמורה להיות בעיה ברמת ההכרה, ותוכלי להתעורר אם יהיה צורך בכך. פירוט תופעות לוואי ואזהרות מופיעות בעלון לצרכן בלינק הבא: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/alonim/3383.pdf ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות