שאלה לגביי מרשם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/05/2013 | 00:34 | מאת: ספיר

אני בת שירות והתחילו לי כאבי שיניים האחראית עליי הפנתה אותי אל מכבי שאני בכלל כללית ואמרה ששם יש לי הטבות וכאלה, והלכתי באמת כי רציתי להוציא מרשם לאנטיביוטיקה. הביאו לי מרשם של מכבידנט ואני בכלל כללית זה אפשרי שאצליח לקנות ממכם תאנטיביוטיקה עם המרשם?

ספיר שלום, לקנות את האנטיביוטיקה תוכלי, אך ייתכן ותצטרכי לשלם עליה מחיר מלא. אם יש לך ביטוח "כללית חיילים", תוכלי להמיר את המרשם למרשם כללית, ואם לא, תשלמי מחיר מלא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות