אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2013 | 21:32 | מאת: טלי

שלום רב, הבת שלי בת 5 בתקופה של התפרצות. העור מאוד מגורה. אשמח להמלצה לגבי טיפול יומיומי. תודה רבה.

03/05/2013 | 09:06 | מאת: דניאל

יש לי פיצעים של בגרות מה אפשר לסים

דניאל שלום, ניתן למרוח באופן נקודתי ג'לים שמיועדים ליבוש פצעי בגרות, לדוג': פייס איט, בנזאק או קלירקס, ג'ל לקטופיל יאנג. רצוי לנקות את הפנים עם סבון לעור בעייתי כגון אקניל או לקטופיל יאנג. ליאת

טלי שלום, הטיפול היומיומי באטופיק דרמטיטיס מבוסס על מניעת יובש. חשוב להימנע מסבונים ומקרמים מבושמים. את הגוף רוחצים בשמני רחצה, מנגבים בטפיחות עדינות, ואח"כ מורחים קרם מיוחד לעור רגיש. מתן פרוביוטיקה (חיידקים טובים) גם יכול לעזור. לאיזורים המודלקים והאדומים ניתן למרוח קרם טיפולי טבעי(קרמים רפואיים דורשים מרשם). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות