אני בחודש רביעי של ההריון מתי אני אוכל להרגיש את ת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2013 | 18:13 | מאת: אפרת אלקלעי

אני בחודש רביעי ורציתי לברר מתי אני ארגיש את העובר שלי? ואיך אני אדע שהכל בסדר איתו?

אפרת שלום, למרות שזה לא תחום תרופתי, למיטב ידיעתי, תנועות עובר מורגשות בממוצע בין שבועות 16-25. בהריון ראשון קשה לזהות את התנועות, שבהתחלה הן ממש קלות. כדי לדעת באופן וודאי שהתינוק בסדר, תצטרכי בדיקת דופלר או אולטרא-סאונד. נסי לשכב בשקט מספר דקות, אכלי משהו מתוק, ואולי תצליחי לזהות את התנועות הקלות (מרגישות כמו פרפורים) של העובר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות