פטרייה באיבר המין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2013 | 14:14 | מאת: נירית

שלום, אני סובלת כבר כמה שנים מפטרייה שחוזרת כל שלושה חודשים בער באיבר המין, אני מקבלת כל פעם את אותו הטיפול של קרם ונרות. רציתי לשאול האם יש דרך למנוע את התפתחותה של הפטרייה? אני כבר אובדת עצות, אני רוצה להכנס להריון וזה מאוד מפריע ליחסי המין גם כשהפטרייה לא נמצאת.

נירית שלום, לא כל-כך הבנתי אם מדובר בקנדידה וגינלית או בפטרת עור מסוג אחר. ישנם תכשירים נוספים, לפטרת וגינלית, חוץ מהנרות והקרם, שרופא יכול לרשום לך. כדאי שתתייעצי עם רופא נשים בנושא. לפטרת וגינלית יש גם טיפולים טבעיים בתוספי תזונה, כמו "קנדידה-קליר" ופרוביוטיקה בריכוז גבוה. אם מדובר בפטרת עור החוזרת על עצמה, התייעצי עם רופא עור לגבי הטיפול המתאים ביותר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות