עקיצות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/04/2013 | 23:07 | מאת: ליאת

שלום , יש לי ילד בן שנה , כל עקיצה של יתוש או כל חרק שהוא גורמת לו לנפילות גדולה איזה תכשיר את ממליצה לי להשתמש

30/04/2013 | 23:09 | מאת: שוב אני ;)

אני צריכה 2 דברים אחד לטפל בעקיצה שכבר קיימת ושתים משהו מונע , משחה תכשירים וכו

ליאת שלום, מכיוון שיש לו רגישות גבוהה לעקיצות, מאוד חשוב לנסות למנוע אותן. יש מגוון רחב של דוחי יתושים: טבעיים או כימיים למריחה על העור, מדבקות להדבקה על המיטה או הפיג'מה ועוד. להרגעת עקיצות ניתן להשתמש בג'ל פניסטיל או במגוון תכשירים טבעיים להקלה על הגרד (א-תוש, סקין ג'ל של מורז, ג'ל קלנדיל, ג'ל קומבודורון ועוד). את יכולה להתייעץ עם רופא לגבי טיפול באנטיהיסטמינים דרך הפה, במידה ומדובר בנפיחות מאוד גדולה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות