קלקסן וטיסות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/04/2013 | 09:30 | מאת: פנינה

בעלי ואני מתכננים נסיעה לארה"ב עם חניית לילה בפריס. בעלי נזקק לזריקות קלקסן לפני הטיסה ולקראת הטיסה הבאה. מכאן שעלינו להצטייד בזריקות הן בתיק הצד והן במזוודה. האם אנשי הביטחון בשדה התעופה מאפשרים לנוסעים הזקוקים לכך לעלות על המטוס עם זריקות קלקסן? האם יש צורך במכתב רפואי המאשר את זה? האם בעלי ניסיון יכולים להאיר את עיניננו בעניין זה? תודה על כל פיסת מידע

פנינה שלום, לא מונעים מבן-אדם לקחת עמו תרופות להן הוא זקוק. אני לא יודעת אם צריך מכתב מרופא לשם כך, ייתכן ובחברת נסיעות או במודיעין של שדה התעופה יוכלו לעזור לך. ליאת

01/05/2013 | 13:59 | מאת: פנינה

תודה על התגובה. פנינה

מנהל פורום תרופות ורוקחות