כתמים בעור כתוצאה מעקיצות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/04/2013 | 08:50 | מאת: אנונימית

שלום ליאת. יש לי כתמים בעור כבר שנה וחצי כתוצאה מעקיצות וזה ממש מפריע לי. יש דרך לטפל בהן? אני שמה קרם גוף ואני לא נןגעת בזה , אני אתחיל ללכת לים עוד מעט - האם המים המלןחים יעזרו? יש קרם שיעזור להעביר את זה עד הקיץ והאם זה עובר בסופו של דבר? תודה

שלום, בדרך כלל אם לא פוצעים את העור, הכתמים עוברים לבד. רצוי לא לחשוף אותם לשמש, כי אז יכולים להיווצר כתמי פיגמנטציה. מים מלוחים לא עוזרים. את יכולה לנסות ג'לים לטיפול בצלקות. אם זה לא עוזר, גשי לרופא עור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות