אומפרדקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2013 | 22:53 | מאת: סרגיו

שלום, היום הייתי בבית המרקחת שלכם, רציתי אומפרדקס הרוקח לא הסכים לתת לי בטענה שזה מחייב מרשם רופא , אבל הציע לי z ואמר שזה אותו הדבר, הסתכלתי וזה באמת אותו הדבר, אז למה אחד לא חייב מרשם והשני כן??

סרגיו שלום, משרד הבריאות אישר תכשיר של 14 טבליות למכירה ללא מרשם, על-פי בקשת החברה המייצרת. ייתכן ומשרד הבריאות לא אישר מכירת אריזה גדולה יותר מסיבות בטיחותיות או בגלל שהחברה לא מעוניינת בשינוי הסטטוס של המוצר. לדוג', קיים אומפרדקס רגיל ( לא Z), גם באריזה של 14 טבליות, והוא דורש מרשם על פי חוק, גם אם קיים תכשיר מקביל באותה כמות, שאינו דורש מרשם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות