הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2013 | 15:54 | מאת: ליאל

שלום ליאת אני בת 25 וכבר תקופה שאני שותה גלולות לסידור המחזור ולהפחתת הכאבים של המחזור העם מומלץ להפסיק את נטילת הגלולות ללא יעוץ מהרופא

ליאל שלום, אם את רוצה להפסיק טיפול בגלולות למניעת הריון, ולא ייגרם לך נזק בריאותי בשל כך, אז זו זכותך. את אדון לגופך. קחי בחשבון שהאפקט המקל על כאבי המחזור ועל הסדרת המחזור ייפסק גם הוא. בנוסף, כבר לא תהיי מוגנת מפני הריון. השאלה היא למה את רוצה להפסיק. אם זה מסיבות של חוסר מידע על בטיחות או ספקות שיש לך, כדאי שתתייעצי עם רופא שיוכל לתת לך מידע נוסף בנושא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות