מכשיר אדים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2013 | 14:28 | מאת: שירן

היי, יש לי ילד בן 7 חודשים הרופאה שלנו המליצה על מכשיר אדים לייבוש הגודש באף בתוספת תמצית אקליפטוס, הבנתי שקיימים שני סוגים אדים חמים וקרים.. השאלה מה מומלץ יותר ומה ההבדל בניהם? תודה מראש שירן

שירן שלום, מכשיר אדים חמים מחמם את המים וגורם לאידויים. מכשיר אדים חמים הופך את המים לתרסיס אדים, מבלי לחמם אותם. כדי לנדף שמנים אתריים, צריך אדים חמים (שמן אקליפטוס פחות מומלץ לילדים ותינוקות מתחת לגיל 3). אדים קרים עדיפים במצבים של שיעול שמגיע מהריאות. יתרון נוסף של אדים קרים הוא שניתן להפעיל את המכשיר ליותר שעות ברצף. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות