רט-א ויט קרם % 0.025

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2013 | 13:29 | מאת: מיכל יחזקאל

שלום רב, מזה ארבעה חודשים אני סובלת מבעיות בעור הפנים. לפני כשבוע רופא עור מומחה נתן לי אנטיביוטיקה ואת הקרם רט-אויט. מרחתי את הקרם ביום חמישי ומאז הפנים שלי אדומות ומגרדות. הרןפא לא עונה לי ואני ממש סובלת. האם זוהי תגובה רגילה של התרופה?

מיכל שלום, קרם רטאויט יכול לגרום לאדמומיות, קילוף ורגישות בעור. מומלץ למרוח שכבה דקה מאוד, ולהתחיל את הטיפול בהדרגה: יום כן/יום לא, או פעמיים בשבוע. בגלל שמיום חמישי העור לא נרגע, כדאי שלא תמשיכי בטיפול עד שתתייעצי עם רופא העור שלך. את יכולה למרוח מסיכת הרגעה של סבוקלם כדי להרגיע את העור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות