קטאפלם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2013 | 13:17 | מאת: מאי

היי ליאת, היה לי שבר ברגל ונשארה נפיחות בצקתית. האורטופד נתן לי קטאפלם לקחת פעמיים ביום אחרי האוכל. גם הרוקחת אמרה אחרי האוכל אך בהוראות השימוש כתוב לקחת לפני האוכל או על קיבה ריקה. מה לעשות? תודה!

מאי שלום, קחי את הכדורים אחרי אוכל. זה ימנע גירוי של מערכת העיכול. ליאת

05/05/2013 | 13:57 | מאת: מאי

תודה על המענה, אני לוקחת את הכדורים כבר שבוע והרגל יותר נפוחה ממה שהייתה טרם לכן. יתכן כי זו תופעת לוואי של הכדורים או שעלי לחשוש שהמצב מחמיר? תודה רבה!

מנהל פורום תרופות ורוקחות