קרן היסוד 18 רעננה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/04/2013 | 14:17 | מאת: טלי

כבר כמה שבועות שאני סובלת מליחה בגרון שלא עוברת לי הייתי חולה לפני כחמישה חודשים עם צינון אבל לדעתי הלילה חלפה לי ועכשיו שוב חזרה מה אפשר לכשות כדי להיפתר מזה זה מפריע לי לנשימה ומציק לי באוכל

טלי שלום, את יכולה להשתמש בתרופות ללא מרשם לדילול הליחה, כמו מוקוליט או reolin או סולבקס. ישנם גם סירופים טבעיים להקלה על שיעול עם ליחה. חשוב לשתות הרבה מים, שבעצמם מדללים את הליחה ורצוי להימנע כמה שאפשר ממזונות שמייצרים ליחה כמו: שוקולד, בננות ועוד. אם מדובר בשיעול ממושך או אם את מפתחת חום או קשיי נשימה, גשי לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות