קנאלוג זריקה - KENALOG INJECTION

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/11/2011 | 23:12 | מאת: חסידה

בעלי קיבל זריקה - קנאלוג זריקה - KENALOG INJECTION בצלקת מנתוח בבטן מלפני שנה וחצי, לאחר שלושה מים החל להקיא, חולשה ומדי פעם חום, ויש לו צמרמורות, האם יתכן שזו תגובה מהזריקה

02/11/2011 | 23:50 | מאת: שני כרמי

חסידה שלום. הקאות הן תופעת לוואי אפשרית, אך די נדירה של TRIAMCINOLONE (קנאלוג). תופעות דמויות שפעת (חום, כאבי שרירים, צמרמורות) הן תופעות לוואי אפשריות מוכרות יותר. יתכן גם שהתופעות שתיארת הן ביטוי של השפעה כלשהי על תפקוד הכבד. ויתכן שהכל מקרי והתופעות לא קשורות לתרופה כלל, או קשורות לאיזה זיהום שבעלך סובל ממנו. אני מציעה לדווח לרופא המטפל בהקדם ולהיות במעקב רפואי.

מנהל פורום תרופות ורוקחות