לקסעדין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/04/2013 | 19:02 | מאת: שרה

שלום, לאחרונה אין אפשרות לקנות לקסעדין בבתי המרקחת. מדוע זה? מה התחליף המומלץ? תודה! שרה

שרה שלום, יש כרגע חוסר של התרופה לקסעדין אצל המפיץ שלה. מדובר בחוסר זמני. ישנו תכשיר הזהה ללקסעדין בחומר הפעיל ובריכוזו, ונקרא עצירות X. תכשיר זה, בדומה ללקסעדין, דורש מרשם רופא. ישנם תכשירים טבעיים רבים שאינם דורשים מרשם. ליאת

12/10/2014 | 18:51 | מאת: משה

שלום לך. האם זה נכון שלא נותנים יותר בקופ"ח כללית תרופה זו (לקסעדין) ? מה שאני יודע שבעבר זה כן היה ונתנו מרשם!. האם ידוע למישהו אם הסיבה לכך היא רפואית כגון איסור כלשהו או שיש כאן התחשבנות של קופת חולים מול הספק שהוא "טבע". אשמח למידע כלשהו בנושא. בברכת חג שמח, משה (12/10/14).

מנהל פורום תרופות ורוקחות