ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/04/2013 | 13:16 | מאת: חלי

אני לוקחת ברזל פריפול כדורים למציצה במשך שבוע ואני מרגישה עדיין עיפות... יש לך מושג מה עלי לעשות?! תודה מראש חלי

חלי שלום, אני מניחה שכדורי הברזל נרשמו לך ע"י רופא לטיפול באנמיה. אנמיה היא סיבה נפוצה לעייפות (אך ישנן גם סיבות נוספות), והברזל נועד לפתור את בעיית האנמיה ולא את בעיית העייפות. שבוע טיפול זה לא מספיק זמן כדי לפתור את בעיית האנמיה. אם תוך חודש אין הקלה בתחושת העייפות כדאי לעשות בדיקת דם ולבדוק רמות המוגלובין. אם הכל תקין, צריך לשקול סיבה אחרת לעייפות ואם יש עדיין אנמיה, תצטרכי להמשיך בטיפול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות