הקסקפרון500מג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/04/2013 | 16:50 | מאת: אורי

זקוק בדחיפות לתרופה לנתוח באף שבני עומד לעבור ולא מצליחני להשיג בבתי המרקחת אני חברת קפת חולים מכבי מוכנה לרכו אפילו בכסף מלא אודה אם תסייעו לי היכן אוכל למצוא

20/04/2013 | 20:06 | מאת: יעל

לתרופה hexakapron קיימת חלופה בבתי המרקחת של מכבי (tranexamic acid). ניתן לגשת לסניף הקרוב לביתך עם מרשם ולקבלה. הרבה בריאות

21/04/2013 | 08:49 | מאת: אורי

לצערי גם במכבי נאמר לי שאזל אצל היבואן גם התחליף אודה אם תעזרו לי היכן אפשר להשיג חפשתי בכל בתי המרקחת באזור השרון אני זקוקה בדחיפות לתרופה תודה

שלום, התרופה צפויה לחזור להפצה לקראת אמצע מאי. אם אני לא טועה אמפולות של התרופה כבר חזרו למלאי. אם כן, תוכלי להתייעץ עם רופא לגבי שימוש באמפולות ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות