אינפקציה באוזןן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/04/2013 | 17:48 | מאת: לירן

היי , יש לי אינפקציה באוזן מהעגילים מה את ממליצה לקנות או לעשות ?? אודה לתשובתך המהירה , לירן

20/04/2013 | 13:11 | מאת: ליליי

אני ממליצה לך לשים משחת עיניים (בדרכ יש אותה בכל בית) או לערבב כרית מלח בכוס חד פעמי עם קצת מים, ולשים על הפצע או לקנות משחה בבית מרקחת/ סופר פארם (ללא מרשם) שמתאימה לכל סוגי העגילים (עגיל בטבור, אליקס וכד.. פשוט שכחתי את השם)

לירן שלום, אם כבר התפתח זיהום, תצטרכי משחה אנטיביוטית. מכיוון שמשחות אנטיביוטיות דורשות נרשם, תצטרכי לגשת לרופא. ללא מרשם ניתן לרכוש רק משחות לחיטוי ולמניעה של זיהום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות