הגברת האון הגברי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/04/2013 | 21:01 | מאת: אורי

שלום, רציתי לדעת לגבי מוצרים שאתם מוכרים בבית המרקחת להגברת האון הגברי, אם יש דברים טבעיים והאם הם דורשים מרשם. תודה.

אורי שלום, אני יכולה להתייחס רק לתכשירים שאינם דורשים מרשם רופא, וכאלה יש רק טבעיים. הבעיה באופן כללי יכולה לנבוע מבעיה פיזיולוגית או מבעיה נפשית ובהתאם לכך, מתאימים טיפול. ישנם מספר תכשירים טבעיים לטיפול בבעיות זקפה ואון גברי: חומצת אמינו L-arginine, וירמקס, ויגה-רקס, ועוד. חומר קריאה נוסף יש בלינק הבא: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=263 ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות