הכאבים באיבר מין של הנשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/04/2013 | 06:40 | מאת: שירן

יש לי התכווצויות למטה תופס אותי התקף כאבי נורא אני לא יכולה לזוז סוג של דקירות לחץ במקום מה אפשר לעשות ?

שירן שלום, לעיתים יש התכווצויות במפשעה וזה לאו דווקא מצביע על בעיה רפואית, אך כדי לדעת מה יש לך ואם זה מצריך טיפול, תצטרכי שרופא יבדוק אותך. אם מדובר בכאב כ"כ חזק, כדאי שתראי רופא. בינתיים, כשתוקף אותך כאב כזה, נסי אמבטיה חמה או כרית חימום, ותראי אם החום עוזר להרגיע את הכאב. אם מדובר בהתכווצות שרירים, ייתכן ונטילת תכשירי מגנזיום תעזור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות