ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2013 | 17:23 | מאת: עדן

התחלתי לתת לקטן שלי ברזל וביום השני שנתתי לו כול ארוחה הוא פלט המון ואפילו הקיא יתכן שזה מהברזל??

עדן שלום, הקאות הן תופעת לוואי אפשרית של תכשירי ברזל. מכיוון שזה מלווה את כל הארוחות של הילד, כדאי לברר אם מדובר באמת בתופעת לוואי או שמתלווה לזה בעיה אחרת. אם אחרי הפסקה הברזל נעלמות הפליטות וההקאות ואחרי החזרת הברזל בשנית התופעות חוזרות, כנראה שמדובר בתופעת לוואי. וודאי שאת נותנת את הכמות המדויקת של טיפות (3 או 6, תלוי בגיל התינוק). ניתן לערבב במזון כדי להפחית תופעות לוואי. אם זה לא עוזר, בקשי מרופא תכשיר חלופי. ליאת

17/04/2013 | 13:54 | מאת: עדן

הפסקתי לו את הברזל והוא הפסיק לפלוט ולהקיא...

מנהל פורום תרופות ורוקחות