פצעים ברגליים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2013 | 14:17 | מאת: אבי

שלום. התגייסתי לא מזמן לצבא ויש לי פצעים עגולים כאלו של קילוף ברגל בעקב וזה מאוד מקשה על הליכה מה ניתן לעשות כדי לרפא את זה ? מה לשים חוץ מפולידין ופלסטר? תודה

אבי שלום, שים לב לסימנים של זיהום: נפיחות, אודם או הפרשות. במידה ומופיעים, תצטרך משחה אנטיביוטית. כדי לזרז החלמה של הפצעים תוכל להשתמש בפלסטרים על בסיס ג'ל או הידרוקולואיד. ישנו קרם לזירוז החלמת פצעים שנקרא אנטיסור. קיימות רפידות סיליקון או ספוג להפחתת חיכוך או לחץ על כף הרגל. אחרי החלמת הפצעים תוכל להשתמש ברפידות אלה למניעה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות