גרוד בהנקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2013 | 08:04 | מאת: יעלי

בוקר טוב, האם יש משהו שאפשר לקחת בשביל להקל על הדירודים, אציין שאני מניקה , התינוק בן ארבעה חודשים, תודה

יעלי שלום, לא ציינת אם הגירודים הם ממוקמים או מפושטים, אם את מעוניינת בתכשיר למריחה או לבליעה ואם את יודעת מהו הרקע לגרד. כל תכשיר המוגדר כתרופה דורש (על פי משרד הבריאות) התייעצות עם רופא כשמדובר בנשים מניקות. לעיתים הרקע לגרד, בעיקר אם הוא מפושט, הוא יובש. הקפידי להשתמש בסבונים עדינים מאוד ועשירים בלחות ולהשתמש בקרמי גוף לא מבושמים (של יו-לקטין או לקטופיל, לדוג'). אם מדובר בגרד נקודתי, ניתן למרוח ג'ל טבעי כמו ג'ל קלנדולה או skin saver של מורז. ליאת

15/04/2013 | 22:10 | מאת: יעלי

זה גרוד ממש אבל ממש בכל הגוף ברמות .... אני מורחת קרמים וכלום לא עוזר

מנהל פורום תרופות ורוקחות